Maak gebruik van onze 24-uurs glasservice

In geval van een glasprobleem staan wij in Wageningen voor u klaar. Omdat glasschade niet alleen overdag en doordeweeks ontstaat en deze schade wel een directe en adequate oplossing vereist, kunt u ons 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. Wij zijn de vakman voor het herstellen van uw glas in Wageningen en omgeving Wageningen.

U blijft met onze hulp niet lang met uw glasschade zitten. Wij staan namelijk al binnen een uur bij u op uw stoep. Wij helpen u vakkundig met het herstellen van uw ruiten en glazen. Als dit nodig is vervangen wij vakkundig uw glas. Wij hebben veertig soorten glas op voorraad en kunnen u daarom meestal direct van het juiste glas voorzien.

Uw glas snel hersteld!

Wanneer wij de schade niet direct kunnen herstellen, komen wij altijd met een vervangende oplossing. Zodra wij de schade volledig kunnen herstellen komen wij opnieuw bij u langs. Wij zijn pas klaar als u tevreden bent!

Zoals u ziet, in het geval van glasongelukken helpen wij u 24 uur per dag op snelle en vakkundige wijze. Met ons glasbedrijf bent u dan ook snel van uw glasproblemen af. Wij komen met de oplossing die u zoekt!